fredag 2 september 2016

v.35

Hejsan!

Nu börjar vi komma in i att vara i skolan igen. Arbetet är i full gång här på lektionerna! I So har vi läst om 30:åriga kriget, och nästa vecka ska vi lära oss om drottning Kristina. På No-lektionerna med Jenny har klassen precis avslutat området med ljud och ska nu gå över till att arbeta med ljus.

Mattias hälsar att klassen ska vara ute på idrotten några veckor till så det är bra om man har med sig långärmad tröja och långbyxor så man inte fryser. Det har också varit problem med att några killar är sena till idrottslektionen för att de sitter och spelar på sin iPad i omklädningsrummet. Vi har pratat om detta i klassen och är man sen kommer man att få ta igen den tiden vid något annat tillfälle.

Nästa vecka är det sista veckan med tyska sen startar tre veckor med franska. Spännande tycker många i klassen.

Nu är det sjuktider, många har varit sjuka denna veckan. I SO kommer Nadja  att lägga upp både texter och uppgifter på showbie så att man kan arbeta hemma när man känner sig piggare. Så slipper man komma efter. I matten kommer Elina kontakta de som varit borta så vet vad de behöver göra.

Eftersom Nadja var sjuk förra fredagen så är det samma GOTD till nästa vecka. Idag hade vi alltså Fransk gåva.

I veckan har den nya engelskaläraren Anna börjat. Vill man kontakta henne så är hennes mail anna-karin.jarvenstrand@varberg.se

Det blev mycket information idag, hoppas ni tog er igenom allt! Ha det så gott så länge!

Hälsningar Elina och Nadja

v.36
måndag: idrott
tisdag: idrott
onsdag:
torsdag:
fredag: GOTD: Gåtfulla stenar