fredag 16 december 2016

v. 50

Hej!

Årets sista blogginlägg. Året har verkligen gått fort!  Skoldagarna kommer vara som vanligt under måndag och tisdag nästa vecka. Men som ni säkert sett kommer eleverna sluta tidigare på onsdag.

Betygen kommer att komma på posten. Men många lärare har haft betygsnack så eleverna vet vad de får för  betyg i vissa ämnen.

Från v.51 tar vi paus i läsloggsskrivandet. De elever som gjort uppgiften varje vecka har utvecklat sitt skrivande jättemycket!

Ang. Bussarna
Som flera säkert här hört under terminen så har det varit problem med bussarna att de ha varit fulla. I måndags fick elever som var berättigade buss gå av eftersom det var kompisar på bussen och äldre elever. Problemet med de äldre eleverna kommer vi här på skolan att ta tag i. Det som gäller med kompisar på bussen är att de inte får följa med. Det finns helt enkelt inte plats. Ska man umgås efter skoltid så får det lösas på något annat sätt. Likadant gäller för de elever som tar med yngre syskon hem från fritids. Syskonet är inte heller berättigad till den sena bussturen. Detta är de regler som gäller från kommunen.

Nu återstår det bara för oss att tacka för denna termin och önska er alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

Hälsningar Nadja och Elina

v. 50
måndag: idrott
tisdag: idrott
onsdag: slutar tidigt 13:20