fredag 2 december 2016

v. 48

Hej hopp!

I och med läxförhöret på frihetstiden så avslutar vi kapitlet om historia och påbörjar nästa som ska handla om världsreligionerna. Det arbetet kommer att sträcka sig in på vårterminen. Instruktionen ligger redan nu på showbie och eleverna ska ha läs igenom detta till onsdag. 

Denna vecka har vi haft lite manfall i personalen, Elina har varit hemma och varit sjuk så klassen har haft Jenny och en vikarie som heter Bengt i matte. Men vi hoppas på att Elina är tillbaka nästa vecka som vanligt, då fortsätter vi med de muntliga ämnesproven i matematik och så blir det matteläxa på NOMP.

NÄP:en i svenska och engelska är färdiga för denna gång. 

Läxa i engelska till onsdag är att kunna have och has man kan ta hjälp av elevspel för att träna eller länken som Anna visade klassen i veckan (den har klassen på showbie). 

Angående betyg så kommer de sista veckan. I so kommer eleverna endast att få betyg i historia denna termin eftersom klassen endast hunnit avsluta kursen i historia och inte hade Nadja förra året. Liknande kommer troligen att ske  i NO eftersom Jenny är ny.

Ha en skön helg! 

Hälsningar Elina och Nadja 

Lite info: 
  • Det är studiedag på måndag 5/12! 
  • På skolavslutningsdagen den 21/12 slutar hela skolan 13.20. 
  • Skolan börjar igen den 11/1
  • NÄP i svenska v. 6 (tisdag och torsdag)

v.48 
måndag: studiedag
tisdag: idrott, tyska + franska
onsdag: engelska + läsa instruktioner till nya religionsarbetet
torsdag:
fredag: