måndag 17 oktober 2016

Vecka 41

Hej!

Hoppsan, här kommer veckobrevet, väldigt sent, vi glömde visst publicera detta i fredags. Vad är det man säger, även solen har sina fläckar :-)

Vad duktiga eleverna är på att skriva i sina läslogg! Men man behöver inte skriva mer än en gång i veckan och lägga upp. Vissa lägger upp på showbie flera gånger i veckan, men det är inte tanken. Gör det bara en gång. 

Nästa vecka är det prov på stormaktstiden, i showbie ligger en key note man kan använda när man tränar. Om man vill så finns också ett material i papper som man kan ta med hem för att öva.

Jag vet inte riktigt om någon har missat detta men vi har matteläxa. I tisdags fick eleverna sitt andra uppdrag på NOMP. Har man ingen padda (eftersom den är på reparation), kan man ju inte utföra sitt uppdrag. Men annars är tanken att den skall göras som de andra läxorna som eleverna får. Öva gärna en liten stund varje dag. Jag har talat om för eleverna att förstår man inte, så mailar de mig så tittar vi på det i skolan. Men då är det väldigt bra om man har börjat på innan söndag eller måndag kväll.

Hälsningar Elina och Nadja 

v.42
måndag: idrott
tisdag: idrott + Matteläxa i NOMP (bråktal)
onsdag:  läslogg + bibblan + engelskaläxa
torsdag:
fredag: GOTD: Nova