torsdag 14 maj 2015

Onsdag v 20

Hejsan hoppsan!

Tiden går med en rasande fart! Var det inte nyss jullov?! Denna vecka blev väldigt kort. Det är tur att nästa vecka har fem skoldagar så vi hinner med att göra allt skoj som vi har på agendan!

Tack alla föräldrar, far- och morföräldrar, barn, syskon och alla ni andra för igår! Regnet öste ner ute men inne var det varmt och trevligt med alla som var och besökte klassrummet. Vi hoppas att ni hade det lika trevligt som vi.

I SO läser vi vidare om kungarna på medeltiden. Det är mycket spännande som händer, Nyköpings gästabud, Kalmarunionen och Stockholms blodbad.

På dagens läxförhör om rymden fick alla elever en avslutande fråga, där de fick skriva ner vart de skulle vilja åka om de fick vara astronaut för en dag och varför? Fråga gärna era barn vad de skrev, jag ser verkligen framemot denna läsning i helgen!

Till sist så skulle vi vilja veta om det är någon som behöver skolskjuts till och från skolan på skolavslutningsdagen den 16 juni? Bussarna går som en vanlig skoldag. (Vi kommer att samlas i klassrummet kl 10:00 för att önska varandra trevlig sommar. Den gemensamma skolavslutningen i kyrkan för F-6 A börjar sedan kl.10:45-11:45. Skoldagen avslutas i kyrkan.)
Maila oss snarast om ni behöver skolskjuts: 
elina.burger@varberg.se
eller
nadja.karlsson@varberg.se

Det har den sista tiden varit många föräldrar som har undrat "hur blir det nu till hösten? Blir ni kvar?" Det har varit svårt att svara på den frågan, men igår berättade vi för eleverna att ja, vi blir kvar. Vi får en stora förmånen att få vara kvar ett år till med era fina barn. Vi hoppas att ni är lika glada som vi.

Ha det skönt i våren!

Hälsningar Elina, Linda, Lisa, Karin och Nadja

V.21
Måndag:
Tisdag: idrott
Onsdag: multiplikation
Torsdag: idrott + engelskaläxa
Fredag: