torsdag 16 oktober 2014

Fredag v.42

Hej!

Nu är hösten här på allvar. Många av eleverna tycker dock att det fortfarande är tillräckligt varmt så man kan gå ut i t-shirt eller springa ut i endast sockar. Prata gärna med era barn om vad man bör ha på sig under uterasterna. Det skall bli regn och rusk framöver, glöm inte att uppdatera regnkläder, gummistövlar och extrakläder. Vi är ute i alla väder.

Denna veckan har vi jobbat på som sjutton med landskapen i so. Vilket bra jobb eleverna gör! Det har knappt gått att stoppa dom för att ta rast. Dom vill bara jobba. Det har varit så roligt att se! Det är stor skillnad med motivationen och arbetsron om man jämför med förra året, härligt!

På fredag innan lovet kommer det bli en riktigt mysig dag för klassen. Vi kommer att titta på "Hur många kramar finns det i världen?" på förmiddagen och efter lunch har vi som vanlig musik och bild. Filmen tittar vi på eftersom vi kommer arbeta med projektet "Barn föds inte med fördomar" inför föreställningen med Glada Hudik som vi ska se den 11 november (vi informerade om detta på föräldramötet). Vill man är det helt ok för oss att ta med sig en frukt eller grönsak som man kan äta på under filmen.

Tisdagen efter lovet (5/11) är vi bjudna till Varbergs museum tillsammans med den andra fyran. Vi kommer att få med Baguette från köket och eleverna tar med egen dricka och ev. frukt (INGEN FIKA).

Hälsningar Elina, Nadja och Linda

Vecka 43

Måndag:
Tisdag: Idrott
Onsdag:
Torsdag: Idrott och engelskaglosor
Fredag: Filmvisning, helt ok att ta med frukt eller grönsak.