torsdag 11 december 2014

Fredag v.50

Hej!

Årets julpyssel gick strålande! Vi hade en kanon dag ihop med 3a, vi sydde filthjärtan och strumpor så nålarna glödde. På eftermiddagen hade vi en superbra mattelektion med underbar arbetsro. Så avslutade vi dagen med ett kompissamtal. På kompissamtalet pratade vi om arbetsron i klassrummet och alla var överens om att det har blivit bättre och bättre de senaste veckorna.

I svenskan har de skrivit berättelser, dom har skrivit så många kapitel och varit så engagerade i skrivandet. Roligt! Vi kommer att avsluta lag och rätt i SO nästa vecka.

Som ni säkert har märkt så har eleverna inte fått något december schema för läsläxan. Det är jag (Nadja) som har glömt att dela ut detta. Men jag hoppas att ni läser hemma ändå. Nästa termin kommer upplägget vara lite annorlunda med läsläxan. Mer information kommer...

Vi kommer inte att ha idrott på torsdag (18/12) då de förbereder inför julkonserten i gympasalen.

Sista skoldagen för denna termin (19/12) kommer vi gå på julkonsert på förmiddagen och de kommer att ha fredagsmys i bildsalen med Anna-Lena sista lektionen. Sista dagen slutar alla eleverna på skolan kl. 13.20. Troligen kommer eleverna inte komma hem i den tiden de brukar utan kanske lite senare eftersom de brukar vara lite kaos vid bussarna.

Agnes föräldrar har tänkt att anordna ett julgransplundringsdisco fr 9/1 och undrar om några andra föräldrar kan tänka sig hjälpa till. Kan ni det, ta då gärna kontakt med Carolina på carro71.cj@gmail.com eller 070-5778889.

Beröm era barn för att de har tagit ansvar för arbetsron i klassrummet denna vecka! Vi har haft en fantastisk vecka! Beröm dem extra, extra mycket för att alla har varit så otroligt hjälpsamma och extra tysta idag (torsdag) då Elina inte har haft någon röst.

Hoppas ni får en riktigt mysig Lucia!
//Nadja, Elina, Karin och Linda

Händer vecka 51

måndag:
tisdag: Idrott
onsdag: läsloggen tillbaka till skolan.
torsdag:
fredag: Julkonster, fredagsmys med Anna-Lena

Lite bilder från dagens julpyssel.
Vi sydde, löste kluriga julkorsord och spelade spel.